logo


OVER ONS WERKZAAMHEDEN SERVICE CONTACT FOTOGALERIE

Doordat stucadoorswerk precisiewerk is en zeer afhankelijk is van maatgeving, is het moeilijk om met standaardprijzen te werken. De prijs van het te leveren werk wordt bepaald door diverse factoren zoals het te gebruiken soort materiaal, de ondergrond, wat de laagdikte is en of het te bewerken object mogelijk een voorbehandeling nodig heeft. Een reële prijsopgave is alleen mogelijk door de situatie ter plaatse te bezichtigen en uw wensen door te spreken. Vanzelfsprekend is het altijd mogelijk om vrijblijvend een offerte op te vragen.

Aangepast BTW tarief Nederland Het BTW-tarief voor stucadoorswerk aan particuliere woningen van ten minste 15 jaar oud is in 2000 verlaagd naar 6%. Dit geldt zowel voor de binnenkant als de buitenkant van een huur- of koophuis. Om hiervoor in aanmerking te komen dient u een ouderdomsverklaring te tekenen, die door ons wordt toegestuurd met de factuur.

Aangepast BTW tarief België Doordat ons bedrijf ook beschikt over een Belgisch BTW-nummer, kunnen wij werkzaamheden verrichten voor Belgische klanten en het BTW-tarief van 21% in rekening brengen. In België geldt de regel dat het BTW-tarief voor stucadoorswerk aan particuliere woningen van ten minste 5 jaar oud is verlaagd naar 6%.